logo Over Ons

Laatste wijziging: 17-03-2014
 

Dennis Leeuw, geboren in 1969, groeide op in Noord-Holland, met elke jaar dezelfde (strand)vakantie in Egmond aan Zee. Wat tot gevolg had een volledige strand- en zeeverslaving. In het werkende leven is Dennis Open Source en Free Software systeembeheerder en momenteel werkzaam bij de research afdeling van het UMC Utrecht waar hij de GNU/Linux servers beheert. Deze bestaan uit Centos, Red Hat en Ubuntu servers en thuis wordt ook nog gewerkt met Ubuntu op de desktop en met Debian.

Het inhoudelijke gedeelte van Strandvondsten.nl is door de inzet van Dennis tot stand gekomen. Vele vrije uren zijn gaan zitten in het verzamelen van boeken en tijdschriften en van het verwerken van deze materie in de website.

Anneke van der Lende is in 1973 geboren in de Noordoostpolder. Oorspronkelijk opgeleid als Industrieel Ontwerper legt Anneke van der Lende zich nu toe op vrijer werk. Anneke is gegrepen door het Plein Air schilderen in de frisse buitenlucht, het mooiste atelier wat je je maar kunt wensen. Zij is in de natuur te vinden waar zij haar schoonheid ter plekke vastlegt in olieverf. Naast het Hollandse landschap, schildert Anneke Portretten in opdracht. Nieuwsgierig naar haar werk? Kijk op haar website: http://www.annekevanderlende.com/

Voor Strandvondsten.nl ontwierp Anneke het design, het logo en de visite kaartjes. Daarnaast is ze de steun en toeverlaat bij het zoeken en van alles wat nodig is om Strandvondsten.nl te laten groeien.

 © 2014 Dennis Leeuw & Anneke van der Lende / Commentaar, aanvullingen en suggesties: info@strandvondsten.nl